Anna's weblog
Dit weblog is verhuisd en gaat door!

Lieve volgers van mijn weblog,
Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ik plots gestopt ben met mijn weblog. Daar had ik verschillende redenen voor. De belangrijkste was wel dat mijn weblog verhuisd is naar een platform, met maar beperkte mogelijkheden. Het lastigste was nog wel dat er geen archief bijzat. En ook dat je niet op een foto kunt klikken voor een vergroting. Maar ook Facebook bleek ineens een concurrent. Wat zet je daar snel even iets op! Maar ik ontdekte ook: wat is het snel weer weg.

Ik ben op zoek gegaan naar een nieuw platform, een nieuwe url en een nieuw uiterlijk. Dat heb ik allemaal gevonden. Het uiterlijk kan nog veranderen, want daar ben ik nog niet uit.

Nu ga ik weer in volle vaart starten op een nieuwe plek. Sterker nog: dat is al gebeurd. Ga maar kijken op: blog.annagroot.nl. Ook hier kun je je weer abonneren, en ik hoop van harte dat jullie dat doen. Blader ook regelmatig even terug, want ik kan hier ook ‘in het verleden’ plaatsen. En dat ga ik zeker doen, waarmee ik het gat van tien maanden nog enigszins kan vullen. Ik maak tenslotte genoeg mee in mijn leven!

Tot ziens! Anna Groot

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl