Anna's weblog
Afscheid Joke Welbedacht
 
Vorige week is Joke Welbedacht gecremeerd. Ze speelde saxofoon in het wijkorkest 'de Noordooster', ze staat rechts op de foto. Ik was erg gehecht aan Joke, ik had meteen vanaf dag 1 in dit orkest contact met haar. De Noordooster heeft gespeeld op de dag van de crematie. Het was erg mooi. Joke is te voet weggebracht naar het crematorium en daar verwelkomde het orkest de stoet met muziek. Voor de verandering heb ik er geen foto, maar een filmpje van gemaakt. Mijn eerste filmpje! Een schokkerig geheel, maar het geeft wel heel goed de sfeer weer.

Reacties

seppie op 02-04-2012 16:48
Wat een jonge vrouw!
Willemiek Ruissen op 13-04-2012 10:53
Bedankt Anna voor je filmpje. En wat een mooie foto van Joke. Zo heb ik haar weer mooi in mijn gedachten. 
Groet,
Willemiek
Onno op 20-03-2013 10:09

Beste Anna,

Zowat een jaar geleden nu dat Joke Welbedacht is overleden. Jij hebt bij de uitvaart een heel mooi filmpje gemaakt van de rouwstoet en het orkest De Noordooster. Een prachtige dag waaraan ik door je 'eerste' filmpje heel beeldend kan terugdenken.

Niet eerder heb ik gereageerd. Dat lukte niet, wilde ik niet, daarmee ontkende ik misschien die dag, duwde ik mijn kop in het zand... het zal allemaal wel. Ik ben steeds heel gelukkig geweest met jouw registratie. Ik wil je er alsnog voor bedanken.

Maak nog veel mooie foto's en films.

Liefs uit Onno

joke welbedagt op 14-12-2017 14:46

hallo, we kennen elkaar niet, maar mijn naam is joke welbedagt, woon in a'dam zuid en speel ook sax... een vriendin maakte mij op dit filmpje attent. Nogal schokkend, maar zeker een prachtig liefdevol afscheid... dank je wel namens mijn naamgenoot

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl